Juventus dreigt Conceição te moeten missen in CL-duel met PSV

Reacties

Juventus kan nog geen uitsluitsel geven over de blessure van Francisco Conceição. Duidelijk is dat de nieuweling kampt met spierproblemen en dat het Champions League-duel met PSV te vroeg lijkt te komen.

Juventus dreigt Conceição te moeten missen in CL-duel met PSV

Conceição moest woensdag de training verlaten met een spierblessure. Dat is slecht nieuws voor de Portugese aanvaller, die zondag in de topper tegen AS Roma zijn debuut maakte voor Juve. Dat gold ook voor Teun Koopmeiners. Het is de vraag wanneer Conceição weer in actie kan komen. Het eerste duel na de interlandbreak, het bezoek aan Empoli, komt hoe dan ook te vroeg.

Juventus meldt dat de voormalige speler van Ajax over tien dagen opnieuw wordt onderzocht. De Oude Dame hoopt dan meer informatie over zijn kwetsuur te hebben. Drie dagen na het duel met Empoli opent Juve de Champions League-campagne met een thuiswedstrijd tegen PSV. De ontmoeting met de Eindhovenaren is normaal gesproken niet haalbaar voor Conceição.

Juventus
Juventus
Di 17 sep.
18:45
PSV
PSV

Dé gids voor het seizoen 2024/25

Alle transfers en vernieuwde selecties overzichtelijk bij elkaar op papier? Bestel dan hier de Seizoengids, die dit jaar verschijnt ná het sluiten van de transfermarkt. Op die manier is de Seizoengids van 2024/25 actueler en relevanter dan ooit.

Abonnees van het weekblad ontvangen de Seizoengids gratis op de mat. VI PRO-abonnees bestellen zonder verzendkosten.

Nog geen VI PRO-abonnee? Sluit dan nu een abonnement af en krijg de Seizoengids 2024/25 cadeau.
Bekijk hier al onze video's
Meer Serie B
Meer over Serie B
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.