Juventus legt de druk bij Inter met zege in Serie A-kraker

Juventus heeft vrijdag een belangrijke zege geboekt in de Serie A. De Oude Dame versloeg regerend kampioen Napoli en nam de koppositie in ieder geval voor even over van Internazionale. Verdediger Federico Gatti bleek opnieuw het goudhaantje.

Juventus
Juventus
1 - 0
Napoli
Napoli

Gatti bezorgde Juve een week eerder al een overwinning op Monza door in de extra tijd de 2-1 te maken. De centrumverdediger scoorde tegen Napoli opnieuw, nu vlak na rust uit een voorzet van Andrea Cambiaso. In de eerste helft lieten de bezoekers juist nog een enorme kans liggen via Khvicha Kvaratskhelia, die oog in oog met Wojciech Szczesny over het doel schoot.

Napoli dacht na de openingstreffer van Juve wel te scoren, maar door die goal ging een streep vanwege buitenspel. Victor Osimhen kon daardoor maar kort juichen. Napoli verloor zo voor de vijfde keer dit seizoen en miste ook aansluiting bij de topvier, die in het weekend nog in actie komt.