Juventus presenteert oud-Ajacied Conceiçao

Reacties

Francisco Conceição speelt dit seizoen voor Juventus. De Oude Dame presenteerde de Portugese dribbelaar via de clubkanalen. Juventus huurt de ex-Ajacied voor één seizoen van FC Porto.

Juventus presenteert oud-Ajacied Conceiçao

Conceição stond afgelopen seizoen nog onder contract bij Ajax. Omdat hij in Amsterdam niet uit de verf kwam, werd hij verhuurd aan zijn oude club FC Porto. Die club lichtte de optie tot koop van tien miljoen euro en stalt hem nu op huurbasis bij Juventus.

Conceição werd international van Portugal, ging mee naar het EK en speelde zich in de kijker. Juventus loopt nu met hem weg. De club uit Turijn huurt de rechtsbuiten voor één seizoen, zonder optie tot koop. Daardoor keert hij volgend jaar normaal gesproken weer terug naar zijn vaderland.

Wél heeft FC Porto de investering alweer bijna terugverdiend. Juventus zou een huursom van zeven miljoen euro overmaken. Daarnaast is er nog een bonusconstructie ter waarde van drie miljoen euro toegevoegd aan de deal. Die bonus wordt betaald, zodra Juventus zich plaatst voor de Champions League.

Bekijk hier al onze video's
Meer Serie B
Meer over Serie B
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.