'Juventus richt pijlen vol op voormalig toptarget Mislintat'

Reacties

Eduard Spertsyan stond afgelopen zomer bovenaan de wensenlijst van Sven Mislintat. De Armeense spelmaker moest volgens de inmiddels ontslagen technisch directeur naar Ajax komen. Inmiddels lijkt de Armeen de stap naar de Eredivisie over te slaan.

'Juventus richt pijlen vol op voormalig toptarget Mislintat'
© Pro Shots

Het Italiaanse Tuttosport meldt dat Spertsyan komende zomer de stap naar de Serie A kan maken. Juventus wil de smaakmaker van Krasnodar dolgraag overnemen, volgens het medium. In Italië is men na diverse scoutingsbezoeken overtuigd geraakt van hem.

Ajax was afgelopen zomer bereid om financieel ver te gaan voor de komst van Spertsyan. Mislintat zou een bedrag van om en nabij vijftien miljoen euro over hebben gehad om hem uit Rusland weg te halen. Uiteindelijk ging de transfer niet door.

Omdat Ajax de transfer moreel onjuist achtte, in verband met het Russische oorlogsconflict met Oekraïne, werden er geen miljoenen naar Krasnodar overgemaakt. De Armeniër zag zijn overgang in rook opgaan, maar lijkt nu alsnog zijn gewenste transfer te gaan krijgen. Juventus is mogelijk de nieuwe bestemming.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.