'Juventus werkt aan contractontbinding Pogba'

Reacties

Paul Pogba mag in maart 2025 weer voetballen, maar de kans is klein dat dat bij Juventus zal zijn. Volgens Italiaanse media werkt de club aan contractontbinding.

'Juventus werkt aan contractontbinding Pogba'

Pogba zag deze week zijn dopingschorsing worden versoepeld: van vier jaar naar achttien maanden. Daardoor kan hij vanaf januari weer meetrainen en in maart wedstrijden spelen. Juventus heeft hem nog tot 2026 onder contract staan, maar volgens La Gazzetta dello Sport en Tuttosport is het niet aannemelijk dat Pogba ooit nog het Juventus-shirt gaat dragen.

La Gazzetta schrijft dat de advocaten van Pogba al met Juventus in de weer zijn met het contract, dat dus nog tot 2026 loopt. Het is aannemelijk dat er wederzijdse ontbinding plaats gaat vinden, of dat het contract eenzijdig opgezegd wordt. Juventus is in de positie om het contract van Pogba hoe dan ook te ontbinden: dat mag omdat de speler vanwege het schenden van de dopingregels is geschorst.

'Ik kan uitkijken naar de dag dat ik mijn dromen weer kan volgen. Ik heb altijd gezegd dat ik nooit bewust het antidopingreglement heb overtreden, ik speel met integriteit en ik wil het Hof van Arbitrage bedanken dat het naar mijn uitleg heeft geluisterd', zei Pogba in een statement. 'Dit is een enorm schrijnende periode in mijn leven geweest, omdat alles waar ik zo hard voor heb gewerkt in de ijskast is gezet. Bedankt voor alle liefde en steun. Ik kan niet wachten om weer op het veld te staan.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.