Kan Bellingham ook in El Clásico wat hij dit seizoen al elf keer deed?

ADVERTORIAL – De voetballiefhebber kan dit weekend zijn borst nat maken met alle prachtige affiches die op het programma staan, waar El Clásico er één van is. FC Barcelona ontvangt Real Madrid in (soort van) eigen huis. Blik vooruit en speel mee bij JACKS.NL! In deze vooruitblik speciaal aandacht voor de man om wie het de laatste weken allemaal draait: Jude Bellingham.

Kan Bellingham ook in El Clásico wat hij dit seizoen al elf keer deed?
© Pro Shots
Barcelona
Barcelona
1 - 2
Real Madrid
Real Madrid

Het cliché dat Clásico’s tussen Barcelona en Real Madrid een wedstrijd op zich zijn geldt voor dit affiche zeker, maar de belangen zijn vanmiddag erg groot. Barcelona zit Real Madrid op de hielen met 24 punten uit tien wedstrijden. De Koninklijke heeft het dit seizoen tot nog toe iets beter gedaan met 25 punten.

Waar het vizier in het Real-kamp stiekem al weken gericht staat op de Clásico, was er afgelopen midweek een schrikmoment. rondom Bellingham. De Engelse superster die Madrid al in zijn greep heeft sinds zijn zomerse komst, moest zich laten wisselen in de Champions League tegen SC Braga. Alles duidde op een spierblessure, maar volgens de Spaanse geluiden lijkt het alles mee te vallen en kan Belligham gewoon starten in Catalonië.

Dat is maar goed ook, want de statistieken die Bellingham op de mat legt zijn in één woord verbluffend. In de twaalf officiële wedstrijden die Bellingham tot nu toe achter zijn naam heeft bij Real kwam hij al elf keer tot scoren. Om dat nog meer in perspectief te plaatsen: slechts drie van die twaalf wedstrijden stond de naam van Bellingham niet op het scorebord.

JACKS.NL speelt in op de scoringsdrift van Bellingham. De bookmaker heeft een odd van 3.05 in petto voor het eerste Clásico-doelpunt van de Engelsman.

Specials voor FC Barcelona - Real Madrid

- Robert Lewandowski maakt een doelpunt: 2.07
- Vinícius Junior maakt een doelpunt: 2.80
- FC Barcelona en Real Madrid maken een doelpunt: 1.49

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's