Kan Slot tegen Crystal Palace weer vertrouwen op de kunsten van Salah?

ADVERTORIAL - Arne Slot is meer dan goed begonnen met Liverpool in zowel de Premier League als Champions League. The Reds gaan zaterdagmiddag op bezoek bij het altijd lastig verslaanbare Crystal Palace, maar teren op in vorm stekende Mohamed Salah. TOTO heeft mooie quoteringen rondom de Egyptenaar in petto.

Kan Slot tegen Crystal Palace weer vertrouwen op de kunsten van Salah?
© Pro Shots
Crystal Palace
Crystal Palace
0 - 1
Liverpool
Liverpool

Met vijftien punten uit zes wedstrijden kan het niet op voor Slot in Engeland. De Nederlandse manager staat bovenaan de ranglijst, gevolgd door Manchester City en Arsenal die één punt minder hebben behaald. In de Champions League werd er twee keer gewonnen, zo ook woensdagavond. Dat kwam mede door Salah.

Liverpool stond bij tijd toch flink onder druk tegen Bologna, maar een bevlieging van Salah bezorgde Slot en zijn manschappen de afstand in de score waardoor er wat achterover geleund kon worden. De buitenspeler kwam op karakteristieke wijze naar binnen en schoot de bal in de winkelhaak. Het was alweer zijn zesde treffer in negen duels voor Liverpool. Daarnaast gaf Salah ook al vijf assists.

TOTO heeft mooie quoteringen rondom Salah in petto. De bookmaker heeft een quotering van 2.05 voor een doelpunt en 2.85 voor een assist. Twee schoten op doel kunnen je 2.18 keer je inzet opleveren.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's