Karsdorp: 'Oranje is een gesloten boek'

Reacties

Rick Karsdorp heeft laten weten dat hij niet meer bezig is met een mogelijke terugkeer naar het Nederlands elftal. De rechtsback zegt in een interview met Voetbal International dat hij zich op zijn clubcarrière richt en Oranje 'een gesloten boek' is.

Karsdorp: 'Oranje is een gesloten boek'
© Pro Shots

Karsdorp (29) speelde drie interlands voor het Nederlands elftal, de laatste was op 25 maart 2017 tegen Bulgarije. Bij Feyenoord en AS Roma wist hij geen oproep af te dwingen, maar in de toekomst rekent hij daar ook niet meer op.

'Klopt, Oranje is een gesloten boek. Met PSV spelen we meer wedstrijden. Het wordt fysiek ook wat zwaarder allemaal. En nu de kinderen er zijn, geniet ik daar gewoon van in de extra tijd die ik heb. Daardoor kan ik ook langer fit blijven. Het Nederlands elftal heeft geweldige backs, dus ik hoef hier niet lang over na te denken. Ik kan het heel mooi brengen, dat ik het nog hoop of zo, maar, nee ik ben gewoon eerlijk. Ik focus me volledig op PSV en op mijn gezin.'

Karsdorp liet afgelopen zomer zijn contract bij AS Roma ontbinden, om vervolgens een eenjarig contract bij PSV te tekenen. In het contract staat een optie voor nog een jaar.

Lees op VI PRO het volledige interview met Rick Karsdorp:

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.