Kieft wacht op 'concreet' voorstel PSV en Rutten

Wim Kieft wacht nog op een telefoontje van Fred Rutten. De coach van PSV vertelde eerder deze week dat hij de voormalig spits graag in zijn technische staf opneemt. 'Ik heb tijd over en ik ben nieuwsgierig', reageert Kieft in het Algemeen Dagblad.

Kieft wacht op 'concreet' voorstel PSV en Rutten

Rutten zei afgelopen maandag nog contact op te zullen nemen met de 46-jarige Amsterdammer. 'Wim heeft aangegeven graag weer actiever te worden in het voetbal. Als hij dat wil, kan hij mogelijk bij PSV een rol spelen. Hij heeft al stage gelopen bij Oranje Onder-19. Als hij er voor openstaat zal dat voornamelijk gaan om een rol bij Jong PSV. Waar mogelijk kan hij ook voor het eerste elftal iets invullen.'

Kieft wacht nog op een écht voorstel. 'We hebben enkele weken geleden een gesprek gehad, maar daar is nog geen vervolg op gekomen. Het is lastig reageren op iets dat nog niet concreet is. Het lijkt me ontzettend leuk, maar ik ga niet op de zaken vooruitlopen. Eerst moet duidelijk worden wat de club wil', aldus de voormalige spits van PSV en Ajax, die momenteel bezig is met de cursus Oefenmeester 1.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen