Klaassen doorstaat keuring en zit woensdag al bij Ajax-selectie

Reacties

Davy Klaassen is weer Ajacied. Hij werd maandag met succes medisch gekeurd en zit woensdag al bij de selectie voor het duel met Fortuna Sittard.

Klaassen doorstaat keuring en zit woensdag al bij Ajax-selectie

Klaassen meldde zich bij Ajax met het verzoek om zijn conditie op peil te houden. Toen trainer Francesco Farioli zag dat hij de bal er vanuit alle hoeken en standen in schoot, was de Italiaan overtuigd en maakte hij zich intern sterk voor zijn komst. Wat resulteerde was een contract tot het einde van dit seizoen.

Zodoende slaat Ajax na de transferperiode toch nog toe. Na de verkoop van Steven Bergwijn aan Al-Ittihad wilde Ajax een vleugelaanvaller en nummer tien aantrekken, maar de transfer van Kamaldeen Sulemana werd door het te laat inleveren van het papierwerk niet afgerond en Mike Trésor van Burnley bleek te duur.

Klaassen was transfervrij en kon na de transferperiode nog worden gehaald. Hij zit woensdag al bij de selectie voor het duel met Fortuna, maar de Europa League-wedstrijden gaan aan hem voorbij omdat de inschrijving daarvoor al verlopen is.

Ajax
Ajax
5 - 0
Fortuna Sittard
Fortuna Sittard
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.