Klopp belooft dat hij Ferguson niet achterna zal gaan

Reacties

Jürgen Klopp mag dan wel zéggen dat hij er aan het eind van het seizoen mee stopt als manager van Liverpool, maar tussen woorden en daden zit nog weleens verschil. Zo toonde Sir Alex Ferguson in 2002 bijvoorbeeld aan. Een verslaggever confronteerde Klopp daarmee, die het snel wegwuifde.

Klopp belooft dat hij Ferguson niet achterna zal gaan
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

De Schot had eerder in het seizoen 2001/02 aangekondigd dat hij er ook de brui aan zou geven bij Manchester United. Zijn spelers, zo oordeelde Fergie later, namen die aankondiging als een vrijbrief om de voeten wat van het gaspedaal te halen. United eindigde toen slechts derde, Ferguson kwam terug op zijn besluit om te stoppen. Hij zou 'nog eventjes' blijven, en uiteindelijk stopte hij pas in 2013.

Van Klopp hoeven we zoiets niet te verwachten, zo grijnsde de Duitser. 'Wow, heeft Alex dat toen zo gedaan? Dat wist ik niet. Ik heb een hoop respect voor Alex, maar ik heb deze beslissing goed doordacht, het is heel helder voor me. Ik moet dit beslissen, niemand anders', reageerde Klopp.

Bekijk hier al onze video's
Meer Liverpool
Meer over Liverpool
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.