Klopp richt zich tot Fabinho in afscheidsspeech

Reacties

Liverpool heeft officieel afscheid genomen van Fabinho: de middenvelder vertrekt naar Al-Ittihad. Liverpool-manager Jürgen Klopp breekt een lans voor Fabinho.

Klopp richt zich tot Fabinho in afscheidsspeech
© Pro Shots

Fabinho speelde maar liefst vijf seizoenen op Anfield en wordt door Liverpool als 'zeer succesvol' omschreven. 'We wensen hem natuurlijk het allerbeste. Fab was lange tijd de zekerheid die we op het middenveld hadden. Hij gaf ons al die vrijheid, tegelijkertijd vond hij het heerlijk om voor stofzuiger te spelen, om het vuile werk voor het team op te knappen. Hij was geweldig.'

'En ja, we zullen Fab missen, maar het komt goed met Fab, het komt goed met ons en we zullen elkaar altijd dankbaar zijn. Dat is voor mij heel belangrijk in het leven. Dus het allerbeste, mijn vriend, en ik hoop je snel te zien.'

De 29-jarige Fabinho maakte in 2018 voor 45 miljoen euro de overstap van AS Monaco naar Liverpool. In Engeland won hij zeven prijzen, waaronder de Champions League en de Premier League.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.