Klose: 'Deze talentvolle groep kan ieder team verslaan'

Volgens Miroslav Klose is Lazio niet kansloos in de strijd om het kampioenschap van Italië. Het voornaamste doel blijft echter het kwalificeren voor Champions League-voetbal.

Klose: 'Deze talentvolle groep kan ieder team verslaan'

'Het is op dit moment nog te vroeg om te zeggen dat we kans maken op de Scudetto, maar we weten dat we een talentvolle groep hebben die ieder team kan verslaan', aldus Klose, die dit seizoen al acht keer trefzeker was in de Serie A. Op dit moment bezet de ploeg van trainer Vladimir Petkovic de vijfde plaats, met zes punten achterstand op koploper Juventus.

Daarnaast heeft de ploeg zich geplaatst voor de volgende ronde in de Europa League en strijdt het op beide vlakken nog mee. 'Ik wil voor prijzen spelen met Lazio, dat is waarom ik hier naartoe kwam', vervolgt Klose. 'We hebben nog een lange weg te gaan om terug te keren naar de Europese elite, maar ik ben erg enthousiast over dit project en de weg die wij in zijn geslagen.'

De club uit Rome kan de komende weken goede zaken doen in de Serie A. Zondag speelt Lazio tegen Parma en de weken daarna ontvangen de Romeinen Bologna en gaat het op bezoek bij concurrent Internazionale, de club van middenvelder Wesley Sneijder.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's