Knuffels voor Derby County-speler na Misser van het Jaar

Reacties

De kans is groot dat Ebou Adams vannacht nog eens wakker schrikt. De middenvelder van Derby County miste zaterdag in het thuisduel met Cardiff City een onvoorstelbare kans.

Knuffels voor Derby County-speler na Misser van het Jaar
Derby County
Derby County
1 - 0
Cardiff City
Cardiff City

Adams won op de middenlijn een kopduel van keeper Jak Alnwick en was sneller dan Manolis Siopis. De 28-jarige Engelsman hoefde de bal alleen nog maar in het lege doel te schuiven. Daar ging het enorm mis. Adams leek verkeerd uit te komen met zijn stappen, schoot vanaf de rand van het strafschopgebied en zag zijn rollertje ruim naast gaan.

Invloed op de uitslag had het niet. Omdat Kenzo Goudmijn (ex-AZ en Excelsior) eerder in de wedstrijd scoorde, boekte Derby County alsnog een nipte zege. Bij de bezoekers uit Cardiff begon Anwar El-Ghazi voor het eerst in de basis. De voormalig speler van onder meer Ajax en PSV kon een nederlaag niet voorkomen.

En Adams? Die kreeg na het laatste fluitsignaal een knuffel van ploeggenoot Marcus Harness en manager Paul Warne. Wat hen betreft, behoort de misser van Adams tot de verleden tijd. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.