KNVB 'verklapt' nog niet aangekondigde NEC-transfer

Reacties

De KNVB heeft een transfer van NEC aangekondigd, voordat de Nijmegenaren dat zelf deden. Rakan Al-Ghamdi wordt gehuurd van Al-Nassr, maar op de clubsite staat daarover nog geen letter.

KNVB 'verklapt' nog niet aangekondigde NEC-transfer
© Pro Shots

De KNVB liet eerder op de dag nog weten dat deal van de jeugdspeler van de club van Cristiano Ronaldo – die overigens nog geen minuut in de hoofdmacht speelde – de laatste transfer was die gemeld was deze window. 'De laatste overschrijving voor deze transferwindow was die van Rakan Al-Ghamdi van Al Nassr naar N.E.C.', schreef de voetbalbond dinsdag.

Maar op de clubkanalen van de Eredivisieclub staat nog geen letter over de vermeende transfer, die later op de dag ook door de huidige werkgever van Al-Ghamdi werd bevestigd. Het gaat volgens Al-Nassr om een verhuur van één seizoen voor de achttienjarige middenvelder.

Het wachten is dus alleen nog op de officiële bevestiging vanuit NEC, maar dat moet een kwestie van tijd zijn. Als ze het in De Goffert nog even geheim hadden willen houden, hadden ze wellicht de KNVB toch even moeten informeren. Al-Ghamdi is een speler uit de jeugdopleiding van Al-Nassr en kan in Nederland ervaring op gaan doen. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.