Komische reactie Bellingham op gemiste oproep van 'boze' Ancelotti

Reacties

Jude Bellingham geniet na zijn EK-deelname met Engeland nog van een welverdiende vakantie, maar Carlo Ancelotti verwacht wel dat de sterspeler gewoon bereikbaar is. Een onbeantwoorde oproep van de Italiaanse trainer maakte dan ook het nodige los.

Komische reactie Bellingham op gemiste oproep van 'boze' Ancelotti
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je in deze rubriek.

Real Madrid is zonder zeven spelers die actief waren op het EK en de Copa América begonnen aan een tour door de Verenigde Staten. Zonder die sterren, onder wie Bellingham en Kylian Mbappé, verloor De Koninklijke van Barcelona (1-2). Na afloop van die oefennederlaag openbaarde Ancelotti echter dat zij ook tijdens hun vakantie een schema moeten afwerken, voordat ze zich woensdag weer melden.

Uit de pas lopen is er niet bij voor de sterren van Real, bleek wel toen de situatie van Bellingham ter sprake kwam. 'Ik heb contact met alle spelers, maar gisteren werd ik boos op Bellingham omdat hij mijn oproep niet beantwoordde.' Toen Vinícius Júnior op verzoek van Ancelotti ook een poging waagde, nam Bellingham wel meteen op. 'Hij gaf mij de telefoon en ik heb hem gesproken. Ze moeten opletten.'

Zo weet Bellingham eens te meer dat verslappen er niet bij is als vedette in Bernabéu. En in het geval van de 21-jarige sterspeler werd het incident ook nog eens breed uitgemeten in de Britse tabloids. Het leidde maandagavond tot een komische post op Instagram van de schuldbewuste Bellingham, die er net als Ancelotti ook wel om kon lachen dat hij de oproep van zijn karakteristieke trainer miste.

Bekijk hier al onze video's
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Meer J. Bellingham
Meer over J. Bellingham
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.