Koster: 'Het is prettig werken bij Club Brugge'

Adrie Koster heeft het uitstekend naar zijn zin bij Club Brugge. De club lichtte afgelopen week de optie in zijn aflopende contract.

Koster: 'Het is prettig werken bij Club Brugge'

Dat betekent dat de in Zierikzee geboren trainer ook volgend seizoen in Brugge voor de groep staat. Inmiddels zijn de onderhandelingen gestart over een langer lopende verbintenis.

Verschillende Belgische media berichtten vrijdag dat Koster en Club Brugge een contract tot 2012 overeen zijn gekomen, maar de Nederlander ontkent tegenover Voetbal International dat het al beklonken is. 'We zijn nog niet rond, maar zijn wel in gesprek.'

'Club heeft inderdaad de optie voor komend seizoen gelicht. Ik heb het erg goed naar mijn zin. Het is prettig werken hier. Het bevalt van beide kanten. We spelen aanvallender dan vorig seizoen en hebben een goed Europees parcours afgelegd. Het doel was de poulefase te overleven, maar werden pas in de achtste finale door Valencia uitgeschakeld.'

'Over de exacte invulling van een nieuw contract is nu nog geen duidelijkheid. We praten nog over de toekomst van de club. Wel is duidelijk dat er geld beschikbaar is voor versterkingen.' (Tom Wildvank)

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen