Krachtpatser Hulk (37) is schieten met snelheid van het licht niet verleerd

Reacties

Hij is inmiddels 37 jaar, maar blijkt nog altijd in staat om kanonskogels af te vuren op het voetbalveld. De Braziliaan Hulk deed zondag met een snoeiharde uithaal van zich spreken in de Braziliaanse competitie.

Krachtpatser Hulk (37) is schieten met snelheid van het licht niet verleerd
© Pro Shots
Atlético Mineiro
Atlético Mineiro
1 - 1
Bahia
Bahia

Hulk speelde met zijn club Atlético Mineiro tegen Bahia en opende de score in Belo Horizonte na een uur uit een vrije trap. De 49-voudig international van Brazilië joeg de bal met een rotgang voorbij de kansloze doelman Marcos Felipe.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Gedurende zijn carrière maakte Hulk, bij onder andere Brazilië, FC Porto en Zenit Sint-Petersburg, al naam als menselijk kanon. De teller bij Atlético Mineiro staat na 195 officiële duels voor die club op 104 treffers, waarvan een aantal met hoge snelheid tegen de touwen ging.

De raketinslag tegen Bahia bleek niet voldoende voor een overwinning: het werd nog 1-1. Voor Hulk zit er ondanks zijn allesbehalve vastgeroeste wapen komende zomer geen Copa América in met Brazilië. Drie jaar geleden speelde de krachtpatser zijn laatste interland voor de Goddelijke Kanaries.

Spelersprofiel

Hulk


Geboortedatum:
25 juli 1986
Leeftijd:
37
Geboorteplaats:
Campina Grande
Nationaliteit
Brazilië
Lengte:
1,79 m
Gewicht:
95 kg
Huidige club:
Atlético Mineiro
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.