Kranjcar spaart Poll ondanks dubieuze goals

Zlatko Kranjcar beleefde zeer emotioneel de cruciale partij van zijn Kroatië tegen Australië (2-2). Hij weigerde na afloop echter in te gaan op het omstreden optreden van scheidsrechter Graham Poll.

Kranjcar spaart Poll ondanks dubieuze goals

'Ik wil het werk van de scheidsrechter niet becommentariëren. Het is aan jullie journalisten om dat te doen', bleef Kranjcar voorzichtig. Tijdens het duel had hij nog driftig een drinkbus weggeschopt.

'Eigenlijk wil ik beide Australische doelpunten niet toelichten', vervolgde hij, alvorens toch voorzichtig van wal te steken. 'Eentje was misschien buitenspel', wees hij naar de beslissende goal van Harry Kewell, die inderdaad in buitenspel positie stond. 'En de andere was misschien geen strafschop', herinnerde hij aan de eerste goal, een strafschop na hands van Stjepan Tomas. Diezelfde verdediger maakte in de tweede helft nog eens hands, zij het onbestraft.

'Ik denk dat onze ploeg heeft gedaan wat ze kon. We speelden niet zoals we hadden moeten spelen. We hadden de wedstrijd meer moeten controleren, maar als mijn spelers de bal hadden dan gingen zij naar achteren. Ik stuurde ze naar voren en onze eerste goal had ons ook de steun moeten geven om meer aan te vallen', treurde Kranjcar.

Bekijk hier al onze video's