Kritische fans hangen spandoek op bij PEC-stadion na vertrek Van Polen

Reacties

Fans van PEC Zwolle zijn niet blij met het vertrek van Bram van Polen. Een verschil van inzicht wat betreft een juridisch punt in de contractsituatie kon niet worden opgelost en dus treedt het uithangbord na ruim zeventien jaar officieel uit dienst. Een supportersgroep heeft een kritisch spandoek opgehangen bij het MAC³PARK Stadion.

Kritische fans hangen spandoek op bij PEC-stadion na vertrek Van Polen
© Pro Shots

Van Polen stopte na vorig seizoen als profvoetballer en laat PEC kort daarna dus achter zich. Dit bevestigde de oud-verdediger zelf via social media. 'Beste supporter, na zeventien seizoenen als voetballer van onze club ben ik, na het geweldige afscheid tegen FC Twente, deze zomer in een nieuwe rol begonnen. Samen met de club bedachten we een ontwikkelprogramma, waarin de inhoud al snel stond. Vandaag hebben PEC en ik in goed overleg besloten om dit niet voort te zetten.'

Wel blijft Van Polen als adviseur verbonden aan de club, maar het dienstverband zit erop. Fans van PEC zijn niet blij met deze situatie. 'Wie clubiconen niet eert, is het Zwolsch blauw niet weert', staat er op een spandoek die woensdag werd opgehangen bij het stadion van PEC. Inmiddels zijn er ook opgeroepen gedaan om meer spandoeken en sjaals mee te nemen naar de komende thuiswedstrijd van PEC om Van Polen op die manier te steunen.

PEC Zwolle
PEC Zwolle
1 - 5
Feyenoord
Feyenoord
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.