Kuijt en Beerschot nóg dieper in problemen na vernedering op 't Kiel

Reacties

Dirk Kuijt staat onder grote druk bij het Belgische Beerschot. Weliswaar promoveerde de oefenmeester afgelopen seizoen met de Belgische club, maar zaterdag kreeg hij wéér een dreun te verwerken. Sint-Truiden vernederde Beerschot op 't Kiel: 0-3.

Kuijt en Beerschot nóg dieper in problemen na vernedering op 't Kiel
Beerschot
Beerschot
0 - 3
Sint-Truiden
Sint-Truiden

De positie van Kuijt stond niet ter discussie, vertelde sportief directeur Benjamin Ehresmann deze week nog in het Gazet van Antwerpen. 'Ik heb nog geen seconde overwogen om Kuijt te ontslaan. Waarom zou ik?'

Maar na één punt uit zeven wedstrijden stond Beerschot wél stijf onderaan. En tegen een concurrent als Sint-Truiden zou zaterdag dan toch wel een resultaat geboekt moeten worden. Dat gebeurde echter niet. Al in de negende minuut kreeg Beerschot een gigantische dreun te verwerken. Het was uiteindelijk Shogo Taniguchi die scoorde voor Sint-Truiden.

Die klap kwam de ploeg van Kuijt nooit meer te boven. Sterker, vlak voor tijd werd het 0-2, door een eigen doelpunt van Herve Matthys. Daar bleef het niet bij, want Ryotaro Ito vernederde Beerschot door er zelfs nog 0-3 van te maken. Daardoor blijft de puntenverzameling na acht wedstrijden steken op één. En zal de druk op de trainer alleen maar toenemen.

Pro League

Stand Pro League 2024/2025

België

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
15
Cercle Brugge
6
1
1
4
8-13
-5
4
16
Beerschot
8
0
1
7
6-20
-14
1
* Actueel tot en met 21 sep. 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer Pro League
Meer over Pro League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.