Kuijt verliest van Barcelona-legenden, De Wolf geeft jawoord

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Kuijt verliest van Barcelona-legenden, De Wolf geeft jawoord
© Pro Shots

• Tijdens interlandperiodes regent het vaak wedstrijden tussen teams met vaak allang gestopte iconen. Op Anfield rekende een sterrenteam van Barcelona zaterdag af met Liverpool: 1-2. Onder anderen Sander Westerveld en Dirk Kuijt deden mee bij The Reds.

• Trouwen kan natuurlijk ook, tijdens zo'n interlandreces. John de Wolf is zaterdag in het huwelijksbootje gestapt. Gefeliciteerd!

Zwitserse humor tijdens het oefenduel van de Helveten met Engeland van zaterdag. Het Alpenland bleef in het reguliere WK-kwalificatietraject Italië voor, waarna de viervoudige wereldkampioen donderdag in de play-offs strandde tegen Noord-Macedonië.

Ralf Seuntjens werd na zijn transfer van NAC Breda naar FC Imabari in Japan door zijn nieuwe club via Twitter verwelkomd. Op de vraag van ESPN-presentator Milan van Dongen of Seuntjens enige idee had wat er in de tweet stond, had Seuntjens een gevat antwoord.

'Ik wil zo lang mogelijk spelen. De realiteit is dat ik speel totdat ik zie dat iemand beter is dan ik, dus ik speel nog steeds.'
Zlatan Ibrahimovic maakt zich met Zweden op voor een cruciale WK-play-off tegen Polen en hoopt zo nog naar het WK in Qatar te kunnen gaan. De 40-jarige Zweed legt in gesprek met UEFA.com uit dat hij voorlopig nog niet aan stoppen denkt.

• Bondscoach Vahid Halilhodzić van Marokko moest het na het gelijkspel tegen DR Congo ontgelden bij een aantal fans. Zij lieten duidelijk weten dat zij hopen op een snelle terugkeer van Hakim Ziyech bij de Leeuwen van de Atlas.

John de Wolf, de assistent-trainer bij Feyenoord, maakte van de interlandperiode gebruik om in het huwelijksbootje te stappen.

• Ziggo Sport-analist Marco van Basten was bepaald niet onder de indruk van de arbitrage bij de WK-play-off tussen Zweden en Tsjechië. San Marco zag dat de Zweden een handje werden geholpen bij een afgekeurde goal van de Tsjechen.

• Op Anfield staat vandaag een bijzonder duel op het programma. Oud-spelers van Liverpool én Barcelona nemen het tegen elkaar op voor het goede doel. Aan de kant van Liverpool staan onder anderen Sander Westerveld en Dirk Kuyt binnen de lijnen. Op de clubsite biedt Liverpool een blik achter de schermen bij het weerzien tussen voormalig Liverpool-spelers.

•  De jarigen van vandaag zijn: Paul Bosvelt (52), Jelle Goes (52), Ivica Kralj (49), Morgan De Sanctis (45), Xander Houtkoop (33), Simon Kjaer (33) en Bilal Basaçikoglu (27)

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.