Lazio-trainer Reja rebelleert, maar blijft nog even aan

De trainerssoap bij Lazio blijft voortduren. Oefenmeester Edoardo Reja zit zondag tegen Fiorentina gewoon op de bank, maar hij blijft met zijn ontslag dreigen.

Lazio-trainer Reja rebelleert, maar blijft nog even aan

Reja diende afgelopen week na de 5-1 nederlaag bij Palermo zijn ontslag in, maar voorzitter Claudio Lotito accepteerde de beslissing van zijn trainer niet. Naar nu blijkt is een ruzie met technisch directeur Igli Tare de reden dat Reja op wil stappen. De twee botsen al sinds januari over het gevoerde transferbeleid en geven elkaar de schuld van de huidige tegenvallende resultaten.

Reja heeft zijn voorzitter aangegeven te willen blijven als de Albanese td weggestuurd wordt. Lotito twijfelt nog en heeft Reja gevraagd in ieder geval tot en met komend weekend te blijven. 'Uit respect voor de spelers en de supporters zet ik mijn werk voort', zei de oefenmeester.

Preses Lotito lijkt de zijde van de Albanees Tare te kiezen, maar de voorzitter is er nog niet in geslaagd een nieuwe trainer te vinden. Gianfranco Zola, Simone Inzaghi (trainer van de jeugdploeg van Lazio) en Luigi De Canio gelden als voornaamste kanshebbers voor de functie.

Lazio, midweeks uitgeschakeld door Atlético Madrid in de Europa League, speelt volgende week de beladen stadsderby tegen AS Roma. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's