Leeds United schuift winnaar Puskás Award 2024 naar voren

Reacties

Patrick Bamford wint de Puskás Award 2024. Althans, dat vindt zijn club Leeds United. In het FA Cup-duel met Peterborough van afgelopen weekend maakte Bamford een goal waar je U tegen zegt.

Leeds United schuift winnaar Puskás Award 2024 naar voren
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!
Peterborough United
Peterborough United
0 - 3
Leeds United
Leeds United

Als het aan Leeds United ligt, komt de goal van Bamford in aanmerking voor de Puskás Award, een prijs die jaarlijks uitgereikt wordt voor de mooiste goal van het jaar. Bokser Tony Bellew plaatst Bamford zelfs boven Diego Maradona. 'Geef hem maar het doelpunt van de eeuw', schreef Bellew op X. 'Dit is het beste doelpunt dat ik gezien heb sinds de goal van Maradona die langs 22 man rende!!'

Ook BBC-analist Jon Newsome kon zijn ogen niet geloven. 'Wow, wow, wow. Als je de kans hebt, kijk die goal dan terug.' Gevolgd door Leeds United zelf: 'Hallo FIFA, hier is de winnaar van de 2024 Puskás Award! Met vriendelijke groet, Patrick Bamford. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.