Levante blijft inventief met terugkeer Del Horno

Asier del Horno (30) is teruggekeerd bij Levante. De tienvoudig Spaans international liet onlangs zijn contract met Valencia ontbinden. Hij heeft nu gekozen voor een eenjarig contract bij de naburige laagvlieger, waarvoor hij vorig seizoen op huurbasis speelde.

Levante blijft inventief met terugkeer Del Horno

Levante beleefde vorig seizoen veel plezier aan Del Horno. Met 22 competitieduels kwam de linksback tot zijn hoogste aantal optredens sinds het seizoen 2005/06 namens Chelsea. Nadien belandde de loopbaan van de voormalig speler van Athletic de Bilbao in een diep dal.

Het vastleggen van de transfervrije Del Horno past in de strategie van Levante, dat vorig seizoen als veertiende eindigde in de Primera División. Negen nieuwkomers haalde de club tot dusverre in huis deze zomer. Behalve Del Horno waren ook José Barkero (Numancia), Francisco Farinós (Hércules Alicante) en Carlos Aranda (Osasuna) gratis op te halen.

Keylor Navas (Albacete), Wellington da Silva (Arsenal) en Xavi Torres (Málaga) zijn gehuurd. Alleen voor Miguel Pallardó (Getafe) en Pedro López (Real Valladolid) betaalde het een transfersom van twee keer 200 duizend euro. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's