Leverkusen-spits Boniface met de schrik vrij na auto-ongeluk

Reacties

Victor Boniface is zondagochtend betrokken geraakt bij een auto-ongeluk. De Nigeriaanse spits van Bayer Leverkusen heeft dat zelf naar buiten gebracht via sociale media. Het Champions League-duel met Stade Brest van woensdag lijkt niet in gevaar.

Leverkusen-spits Boniface met de schrik vrij na auto-ongeluk
© Pro Shots

Boniface deelde beelden van een foto met daarop een auto die aan de passagierszijde behoorlijk in de kreukels ligt. Ook laat de aanvaller zien dat zijn hand onder het bloed zit. Volgens Leverkusen gaat het om lichte verwondingen en maakt de clubtopscorer het goed. 'God is de beste', tweette hij zelf, waarschijnlijk naar aanleiding van het auto-ongeluk.

Volgens Bild gebeurde het ongeluk zondagochtend vroeg, toen Boniface op weg was naar het vliegveld van Frankfurt om wat vrienden op het halen. Daarbij kwam zijn bolide op de Autobaan in botsing met een vrachtwagen. Een ambulance kwam de spits te hulp. Zijn verwondingen lijken niet dermate ernstig dat zijn inzetbaarheid tegen Brest in gevaar is. 

Zo is het een bewogen week voor Boniface. Afgelopen maandag kwam de spits van Leverkusen al vast te zitten op een vliegveld met de Nigeriaanse ploeg, toen die onderweg was naar Libië voor een WK-kwalificatieduel. Dat ging om die reden uiteindelijk niet door. Eenmaal terug bij Leverkusen scoorde hij zaterdag direct weer tegen Frankfurt (2-1).

Bekijk hier al onze video's
Meer Bayer Leverkusen
Meer over Bayer Leverkusen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.