Opvallend: Arsenal moet nieuwe sokken kopen in Chelsea-fanshop

Reacties

De derby tussen Chelsea en Arsenal in de Women's Super League begon vrijdag met een half uur vertraging. Dat had een opmerkelijke oorzaak.

Opvallend: Arsenal moet nieuwe sokken kopen in Chelsea-fanshop
© Sky Sports
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Victoria Pelova en haar ploeggenoten van Arsenal maakten zich klaar voor de burenruzie, maar kregen vlak voor aanvang te horen dat de outfits niet in orde waren. The Gunners hadden witte sokken meegenomen, dezelfde kleur als die van Chelsea. Om de bezoekers de kans te geven nieuwe sokken te vinden, werd de aftrap met een half uur uitgesteld.

De teammanager van Arsenal had echter geen andere sokken meegenomen, dus zat er maar een ding op. Vlak achter Stamford Bridge, aan de King's Road, ligt de fanshop van Chelsea. Een afvaardiging van Arsenal bracht een bliksembezoek en kocht nieuwe sokken. Door middel van tape werd het logo van Chelsea onzichtbaar gemaakt. Over een goede voorbereiding gesproken...

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.