Lucius meldt zich in ziekenboeg van Feyenoord

De ziekenboeg van Feyenoord is aangevuld met Theo Lucius. Volgens trainer Gertjan Verbeek zal de rechtsback twee tot drie weken uitgeschakeld zijn door een gebroken teen.

Lucius meldt zich in ziekenboeg van Feyenoord

Eerder deze week liep Lucius deze blessure op, toen een van de doelmannen op zijn voet ging staan. Feyenoord hoopt dat Lucius weer fit is voor het uitduel met Willem II.

Tim de Cler, Georginio Wijnaldum en Leroy Fer hebben de afgelopen dagen last gehad van buikgriep, het is nog twijfelachtig of zij op tijd fit zijn voor de uitwedstrijd tegen FC Groningen.

Denny Landzaat en Jonathan De Guzman zullen beide niet in actie komen tegen FC Groningen. Landzaat heeft te maken met een terugslag in zijn herstel van een hamstringblessure en De Guzman is de komende twee wedstrijden nog geschorst.

Jon Dahl Tomasson tenslotte zal waarschijnlijk wel kunnen spelen in Groningen. De clubtopscorer met vier doelpunten moest de bekerwedstrijd tegen TOP Oss aan zich voorbij laten gaan, maar trainde vrijdag weer nagenoeg volledig met de groep mee.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen