Luis Enrique zegt sorry voor incident met Le Havre-coach en geniet van Neves

Luis Enrique heeft tijdens het gewonnen duel met Le Havre zijn excuses aangeboden aan zijn collega Didier Digard. De PSG-trainer gooide een flesje richting de bank van de tegenstander.

Le Havre
Le Havre
1 - 4
PSG
PSG

Het incident vond plaats na de 2-1 van Le Havre-aanvaller Josué Casimir. Luis Enrique had een handsbal gezien, maar het doelpunt werd aanvankelijk goedgekeurd. Woedend gooide de Spanjaard zijn flesje richting de Le Havre-bank. Uitendelijk werd de treffer alsnog afgekeurd door de VAR.

'Ik voelde me niet gerespecteerd', vertelde Digard na afloop aan DAZN. 'Dat vertelde ik aan de vierde man. Het stoorde me. Maar hij kwam zich na het moment direct verontschuldigen, dus ik heb helemaal geen probleem met hem.'

Luis Enrique wilde het na afloop vooral over de wedstrijd hebben. De trainer genoot van aanwinst João Neves, die na rust zijn debuut maakte en direct belangrijk was met twee assists. 'Hij speelt echt in dienst van het team. We moeten hem helpen, maar hij heeft veel kwaliteiten. De supporters zullen dol op hem zijn', was hij lovend.

Ramos tijd uit de roulatie
De coach had wel nog een negatief nieuwtje na de overwinning in Le Havre. Spits Gonçalo Ramos liep in de eerste helft een blessure op en ging naar de kant. 'Ik ben geen dokter, maar het lijkt ernstig. Hij raakte geblesseerd aan zijn enkel. We denken dat hij een tijdje afwezig is', rondde Luis Enrique af.