Luxemburg bibbert over inzet Strasser en Mutsch

Nederland krijgt zaterdag mogelijk een uitgekleed Luxemburg tegenover zich. Achter de enige twee fullprofs staat een vraagteken voor de ontmoeting in De Kuip.

Luxemburg bibbert over inzet Strasser en Mutsch

Over routinier Jeff Strasser krijgt bondscoach Guy Hellers donderdag uitsluitsel. De verdediger van FC Metz kampt met een knieblessure. De helft die hij donderdag meespeelt in een oefenduel van zijn Franse werkgever met FC Aarau is een laatste test.

Ook Mario Mutsch, de andere fullprof in de Luxemburgse selectie, is onzeker. De virale infectie blijkt bij nader inzien een lichte longontsteking. De verdediger van FC Aarau kon daarom de training laten schieten.

Donderdag wil Hellers de namen van de achttien spelers bekendmaken met wie hij vrijdag naar Nederland vertrekt. De bondscoach heeft één naam al kunnen schrappen van zijn voorlopige selectie. Claudio Lombardelli is afgevallen vanwege een knieblessure.

Ook Jérôme Bigard, Benoît Lang en Ben Payal hebben zich niet helemaal fit gemeld bij de nationale ploeg van Luxemburg. 'Niets nieuws', was het commentaar van Hellers op het herstel van het drietal.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen