Luxemburg-doelman mist bruiloft van zijn broer voor oefenduel met België

Reacties

Profvoetballers moeten veel opofferen voor de sport, maar Anthony Moris neemt dat wel heel serieus. De doelman van Union Sint-Gillis en Luxemburg mist zaterdag de bruiloft van zijn broer voor een oefenwedstrijd tegen België

Luxemburg-doelman mist bruiloft van zijn broer voor oefenduel met België
© Pro Shots
België
België
3 - 0
Luxemburg
Luxemburg
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Moris werd geboren in België, speelde voor verschillende Belgische jeugdploegen, maar komt nu al tien jaar uit voor Luxemburg. Zijn liefde voor dat land is zo groot dat hij daar de bruiloft van zijn broer voor laat schieten.

'Een hartverscheurende keuze', vertelde Moris aan Het Laatste Nieuws. 'Alleen mijn vrouw en mijn kinderen zijn in het stadion aanwezig. De rest van de familie gaat wel naar de bruiloft.'

Moris speelt zaterdagavond zijn 65ste interland voor Luxemburg. De wedstrijd tegen zijn 'thuisland' is op meerdere vlakken een bijzondere, want in 2014 maakte Morris ook zijn debuut tegen de Rode Duivels. Voor België is het oefenduel een laatste voorbereiding op het EK in Duitsland.

Bekijk hier al onze video's
Meer België
Meer over België
Meer Luxemburg
Meer over Luxemburg
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.