Maduro luidt met ongelukkige handsbal verlies Sevilla in

Hedwiges Maduro heeft vrijdagavond met Sevilla dure punten laten liggen op bezoek bij Celta de Vigo: 2-0. De thuisploeg maakte na rust het verschil.

Zoals de laatste weken mocht Maduro als middenvelder aan de aftrap verschijnen. Ook hij kon een nederlaag niet voorkomen. Sterker nog, hij speelde een hoofdrol bij de openingstreffer.

Met een ongelukkige handsbal na een vrije trap veroorzaakte de Nederlander een penalty. Iago Aspas benutte de strafschop en vijf minuten voor tijd nam Enrique de Lucas met een rake kopbal het laatste beetje spanning weg: 2-0.

Door de zege komt Celta op negen punten uit zeven duels. Sevilla heeft twee punten meer en laat de kans liggen om zich op de derde plaats naast Málaga te melden. De formatie van Maduro is nu nog vijfde maar moet vrezen voor een duikeling richting middenmoot dit weekend. Foto: VI Images