Malacia is bijna weer voetballer: rentree bij Man Utd heel dichtbij

Reacties

Tyrell Malacia nadert zijn rentree bij Manchester United. De linkervleugelverdediger staat al ruim een jaar aan de kant, vanwege een zware blessure. Inmiddels is hij weer bijna fit. Mogelijk komt hij voor het einde van de maand al in actie.

Malacia is bijna weer voetballer: rentree bij Man Utd heel dichtbij

Volgens ingewijden mikt Malacia op een snelle terugkeer op het veld van Old Trafford. De linksback, die medio 2022 over werd genomen van Feyenoord, traint al volledig mee met de spelersgroep. Nu lijkt hij ook snel wedstrijdfit te worden.

Manchester United is voorzichtig met Malacia, maar begin november of zelfs al aan het einde van deze maand moet hij weer speelminuten gaan maken. Daarmee zou er een punt gezet worden achter een zware periode. Al sinds juli 2023 staat hij aan de kant.

Onlangs keerde Malacia, die een goed eerste seizoen kende onder manager Erik ten Hag, al onder luid applaus onthaald op het trainingsveld van Manchester United. Nu kan hij zich weer volledig richten op zijn bestaan als voetballer en een punt zetten achter een zware periode.

Bekijk hier al onze video's
Meer Premier League
Meer over Premier League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.