Man United-duo volledig gefileerd: 'Dit moet stoppen'

Reacties

Manchester United wordt na de afgang tegen Crystal Palace volledig door de mangel gehaald. Sky Sports-analist Jamie Carragher is hard voor met name één speler: Casemiro.

Man United-duo volledig gefileerd: 'Dit moet stoppen'
© Pro Shots
Crystal Palace
Crystal Palace
4 - 0
Manchester United
Manchester United

In de strijd om een Europees ticket kreeg Manchester United maandag een mokerslag te verwerken, maar vooral over de manier waarop zal lang worden nagepraat. Bij twee van de vier goals was Casemiro in negatieve zin betrokken. Na afloop was Carragher vernietigend over de 32-jarige Braziliaan.

'Ik zei in de rust al dat Ten Hag Casemiro moest wisselen. Ik denk serieus dat Casemiro nog maar drie wedstrijden op het hoogste niveau te spelen heeft. En hij zou moeten denken: Ik moet naar de MLS of Saoedi-Arabië. Ik ben bloedserieus. Hij wordt ouder, de mensen om hem heen moeten hem vertellen dat dit moet stoppen. Hij was destijds één van de belangrijkste middenvelders op een van de beste middenvelden die we ooit hebben gezien', doelde Carragher op Real Madrid.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Wat Carragher betreft moet Casemiro na dit seizoen een toontje lager zingen. 'Hij was absoluut geweldig en heeft ongetwijfeld meer bereikt dan ik, maar ik herinner me een oud gezegde: Verlaat het voetbal, voordat het voetbal jou verlaat. Hij kan niet meer op topniveau spelen en moet stoppen en op een ander niveau verder gaan. Dit moet hij zichzelf niet aandoen. Hij is een te goede speler om zo'n prestatie neer te zetten en dan uitgelachen te worden door Crystal Palace. Hij speelt niet tegen Manchester City en niet tegen Real Madrid, allemaal vanwege Crystal Palace. Hij moet de eer aan zichzelf houden.'

Ook Antony zakte tegen Crystal Palace volledig door het ijs. Manchester Evening News ging er met gestrekt been in en noemt de Braziliaan een miskoop. 'Met zijn 100 miljoen euro heeft hij niet de inbreng die je van zo'n dure speler mag verwachten. Hem vergelijken met Michael Olise (vleugelspeler Crystal Palace, red.) gaat wat ver, omdat de een in een goed georganiseerd team speelt en de ander in een puinhoop', aldus het lokale medium, dat Antony 'de slechtste aankoop in de geschiedenis van Manchester United' noemt.

Premier League

Stand Premier League 2023/2024

Engeland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
3
Liverpool
37
23
10
4
84-41
+43
79
4
Aston Villa
37
20
8
9
76-56
+20
68
5
Tottenham Hotspur
37
19
6
12
71-61
+10
63
6
Chelsea
37
17
9
11
75-62
+13
60
7
Newcastle United
37
17
6
14
81-60
+21
57
8
Manchester United
37
17
6
14
55-58
-3
57
* Actueel tot en met 19 mei 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.