'Man Utd belt naar Chelsea voor pikante ruil met Sancho als wisselgeld'

Reacties

Manchester United heeft zich op Stamford Bridge gemeld voor Raheem Sterling. Volgens diverse Britse media wil manager Erik ten Hag de aanvaller naar Old Trafford halen. Jadon Sancho zou gebruikt worden als wisselgeld.

'Man Utd belt naar Chelsea voor pikante ruil met Sancho als wisselgeld'

Chelsea-manager Enzo Maresca kreeg het onlangs aan de stok met Sterling. De Italiaan had aangegeven dat hij niet veel perspectief kon bieden aan de 29-jarige vleugelspits. Dat viel niet lekker bij Sterling, maar de aanvaller wist wel dat hij zijn langste tijd bij de club gehad had.

Volgens de BBC en Sky Sports wil Ten Hag van de situatie gebruik maken om Sancho te slijten. Hoewel de Tukker de buitenspeler onlangs in genade aan heeft genomen, lijkt hij niet meer te geloven in toekomstige successen van Sancho op Old Trafford. Chelsea ziet wel muziek in Sancho en staat open voor de ruildeal.

Ook Juventus is geïnteresseerd in Sancho, maar Ten Hag wil de vleugelspits alleen op permanente basis laten vertrekken. De Oude Dame heeft daar niet de financiële middelen voor en wil hem huren. Daarom lijkt Chelsea nu op pole position te staan, met Sterling als handelswaar.

Bekijk hier al onze video's
Meer Premier League
Meer over Premier League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.