Manchester City deelt trailer van spraakmakende Netflix-serie

Reacties

Voetbalvolgers hebben een voorproefje gekregen van wat ze kunnen verwachten van de Netflix-serie rond Manchester City. Het team van manager Pep Guardiola is op de voet gevolgd in het seizoen 2022/23, het seizoen van het winnen van de treble.

Manchester City deelt trailer van spraakmakende Netflix-serie
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Met het winnen van de treble evenaarde City de prestatie die Manchester United in het seizoen 1998/99 neerzette. The Citizens troefden Arsenal in de Premier League af in een zinderende titelstrijd, wonnen de Champions League door in de finale Internazionale te kloppen en rekenden in de FA Cup-finale af met Manchester United. Hoe dat succes vorm kreeg, is te zien in de serie die op 2 april wordt gelanceerd.

In de trailer is onder meer te zien hoe Guardiola de selectie in de kleedkamer toespreekt op de meest bepalende momenten. De serie bestaat uit zes afleveringen en is voor alle Netflix-abonnees, ongeacht uit welk land, te zien.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.