Manchester City-fans ventileren woede richting Premier League

Reacties

Fans van Manchester City hebben zondagmiddag rondom het thuisduel met Aston Villa hun onvrede laten blijken over de beslissing van de Premier League om hun club aan te klagen voor het overtreden van de financiële regels.

Manchester City-fans ventileren woede richting Premier League
© Pro Shots
Manchester City
Manchester City
3 - 1
Aston Villa
Aston Villa

City dreigt hard te worden gestraft, omdat onderzoek zou aantonen dat de kampioen van Engeland wel honderd overtredingen heeft begaan die in strijd zijn met de Financial Fair-Play regels van de Premier League. Het leidde al tot een woedende reactie van manager Pep Guardiola, die de andere negentien clubs ervan verdenkt de aanzet te hebben gegeven voor het onderzoek. Nu hebben ook de fans van City zich duidelijk laten horen.

Supporters hadden zich bij aankomst van de spelersbus massaal verzameld en verwelkomden de selectie van The Citizens met rookbommen en gezang. En in het Etihad Stadium waren spandoeken te zien en klonk boegeroep toen de Premier League-tune werd afgespeeld. Dat is ook al traditie tijdens Champions League-duels, vanwege de straf die de UEFA wilde uitdelen. Die werd in hoger beroep uiteindelijk teruggedraaid door International Gerechtshof CAS.

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester City
Meer over Manchester City
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.