Manchester City hoopt weer op fenomeen Haaland in kraker tegen Arsenal

ADVERTORIAL - Zondag is heel voetbalminnend Engeland in de ban van de kraker tussen Manchester City en Arsenal. Dat waren niet alleen de nummers één en twee bij het ingaan van deze speelronde, maar ook van het afgelopen seizoen. De ogen zullen voornamelijk gericht zijn op de ontketende Erling Haaland. Blik vooruit en speel mee met TOTO, dat ook een fraaie welkomstactie heeft!

Manchester City hoopt weer op fenomeen Haaland in kraker tegen Arsenal
© Pro Shots

Veel mooier gaan ze niet worden, de affiches in de Premier League. Met Manchester City en Arsenal staan er twee ploegen tegenover elkaar die het moderne Engelse voetbal tot bijna in de perfectie uitdragen. De titelstrijd was vorig seizoen zenuwslopend. Lang dacht Arsenal een einde te kunnen maken aan de drie jaar durende hegemonie van Pep Guardiola, maar met een verschil van twee punten greep City toch landstitel nummer vier op rij.

Dit seizoen hoopt ook het Liverpool van Arne Slot zich weer in de strijd te mengen, maar op voorhand zijn Manchester City en Arsenal de twee voornaamste titelkandidaten. The Citizens zijn het seizoen perfect begonnen met twaalf punten uit de eerste vier wedstrijden. De ploeg van Mikel Arteta, ooit assistent-trainer van Guardiola, staat op tien punten door een gelijkspel tegen Brighton & Hove Albion.

Door de wedkantoren wordt Manchester City dan ook duidelijk gezien als de favoriet. Winst van de thuisploeg heeft een quotering van 1.83, terwijl winst van Arsenal je 4.50 keer je inzet kan opleveren. Een gelijkspel tussen beide ploegen staat op 3.60. En dat terwijl Arsenal vorig seizoen tweemaal van Manchester City won. Eén keer in eigen huis en een keer na strafschoppen om het Community Shield. De meest recente ontmoeting eindigde in 0-0.

Weddenschap Quotering
Beide teams scoren 1.85
Alleen Manchester City scoort 2.95
Arsenal krijgt geen tegengoal 4.50

In beide competitiewedstrijden tegen Arsenal kwam Manchester City vorig seizoen niet tot scoren. Het lijkt op voorhand een klusje voor Haaland om die lijn te doorbreken. De 24-jarige Noor verkeert in de vorm van zijn leven en staat na vier Premier League-duels op negen goals, een gemiddelde van 2,25 goals per wedstrijd. En dat terwijl zijn PL-gemiddelde (0,94 goals per duel) vorig seizoen ook al niet onaardig was.

In beide seizoenen dat Haaland voor Manchester City speelde, werd hij topscorer van Engeland. Dit seizoen is nog zeer pril, maar weinigen lijken eraan te twijfelen dat hij er ook nu weer met die titel vandoor gaat. Toch klinkt er af en toe ook kritiek als het gaat om Haaland in de topwedstrijden, waarin hij niet altijd thuis zou geven. Daarom voor de Noor een extra trigger om het zondag tegen Arsenal te laten zien. Inzetten op Manchester City wint en Haaland scoort, heeft een quotering van 2.85.

Welkomstactie: €50 aan free bets!

Voor de topper tussen Manchester City en Arsenal heeft TOTO ook een welkomstactie op poten gezet. Deze actie geldt alleen voor nieuwe klanten van 24 jaar of ouder. Dit is hoe het werkt:

1. Maak een account aan en vul je persoonlijke gegevens in. Je saldo opwaarderen kan daarna simpel via iDEAL.
2. Activeer je bonus voordat je minimaal €10 stort!
3. Plaats dan een wedje voor minimaal €10 tegen een quotering van 1.50 op bijvoorbeeld Manchester City tegen Arsenal*.
4. Zodra de wedstrijd waar je op ingezet hebt, is afgelopen en de uitslag verwerkt is, ontvang je €50 aan free bets! Het zijn er vijf met een waarde van €10 per stuk. Deze gratis weddenschappen staan daarna direct klaar in je spelformulier en zijn zeven dagen geldig.
* Zowel Cashout als de wedoptie draw no bet (indien de uitslag een gelijkspel is) tellen niet mee.

Wat verwacht jij van de topper tussen Manchester City en Arsenal? Bekijk het uitgebreide aanbod van TOTO en speel mee!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's