Manchester United bevestigt terugkeer Van Nistelrooij en komst Hake

Reacties

Manchester United heeft de aanstelling van Ruud van Nistelrooij en René Hake als assistenten van Erik ten Hag wereldkundig gemaakt. Van Nistelrooij keert na achttien jaar terug bij de recordkampioen van Engeland.

Manchester United bevestigt terugkeer Van Nistelrooij en komst Hake
© Pro Shots

Van Nistelrooij speelde tussen 2001 en 2006 voor Manchester United en won in die jaren een landstitel en de FA Cup. Van The Man, zoals hij door de United-fans werd genoemd, werd in het seizoen 2002/03 topscorer van de Premier League.

Vanaf nu maakt de voormalig trainer van PSV samen met Hake deel uit van de technische staf van Ten Hag, die onlangs zijn contract bij United heeft verlengd. Hake maakt de overstap van Go Ahead Eagles, waar hij hoofdtrainer was. De Drent werkte eerder bij FC Twente samen met Ten Hag.

Ten Hag hoopt ook nog keeperstrainer Jelle ten Rouwelaar van Ajax naar Old Trafford te halen en met de komst van Joshua Zirkzee (van Bologna) wordt de Nederlandse enclave in het rode deel van Manchester binnenkort nog groter. Ook Matthijs de Ligt zou hoog op de verlanglijst van United staan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.