Manchester United maakt ruimte voor de komst van Mazraoui

Reacties

Aaron Wan-Bissaka verruilt Manchester United voor West Ham United. De Londenaren maken op de officiële website van de club melding van de komst van de vleugelverdediger, die op Old Trafford naar alle waarschijnlijkheid zal worden opgevolgd door Noussair Mazraoui.

Manchester United maakt ruimte voor de komst van Mazraoui
© Pro Shots

De 26-jarige Wan-Bissaka speelde vijf seizoenen voor United, dat de back in de zomer van 2019 voor liefst 55 miljoen euro overnam van Crystal Palace. Nu ontvangt United volgens de Engelse berichtgeving iets minder dan twintig miljoen euro van West Ham. Wan-Bissaka speelde 190 wedstrijden voor United en stond vorig seizoen nog bij twintig competitieduels in de basis.

Erik ten Hag schat Mazraoui toch nog net wat hoger in en gaf daarom groen licht voor het vertrek van Wan-Bissaka, die terugkeert naar Londen en voor West Ham gaat spelen. Na Max Kilman, Crysencio Summerville, Niclas Füllkrug en Luis Guilherme is de rechtsback de vijfde grote aankoop die West Ham deze zomer doet.

De verwachting is dat United nu snel de komst van Mazraoui zal gaan afronden. Het is de bedoeling dat de Marokkaans international samen met Matthijs de Ligt de overstap maakt van Bayern München. Ten Hag kent deze twee spelers uit zijn tijd bij Ajax.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.