Manschot grapt met Wieffer na mislukte omhaal in Groningen

Reacties

ESPN heeft beelden gepubliceerd waarop te zien is hoe Jeroen Manschot de wedstrijd tussen FC Groningen en Feyenoord (0-3) zondag beleefde. De scheidsrechter grapte met meerdere spelers, maar beet waar nodig ook van zich af.

Manschot grapt met Wieffer na mislukte omhaal in Groningen
© ESPN
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!
FC Groningen
FC Groningen
0 - 3
Feyenoord
Feyenoord

Manschot bleek niet blij met de manier waarop hij tijdens de wedstrijd werd benaderd door Neraysho Kasanwirjo. 'Als jij een pass verkeerd geeft, doe ik ook niet zo tegen jou toch, of wel? Je kunt normaal met me praten, maar niet op deze manier. Dat ga ik bij jou ook niet doen', zei de arbiter tegen de verdediger van Groningen.

Na een mislukte omhaal van Mats Wieffer in de slotfase van de wedstrijd grapte Manschot: 'Op de training maak je ze, of niet?' Ook had hij een onderonsje met Ragnar Oratmangoen van Groningen. 'Ik zeg heel vaak dingen, maar ze luisteren nooit naar mij', zei Manschot lachend. 'Kaarten trekken, man. Ingrijpen!', kreeg hij als advies van Oratmangoen.

In de video lichtte Manschot ook zijn visie op het fluiten van een goede wedstrijd toe. 'Voor mij is regel achttien de belangrijkste. Voor de mensen die het niet weten: we hebben zeventien spelregels. Regel achttien is voor mij weten waar Goochem woont. Gebruik je gezond verstand en manage een wedstrijd naar een wedstrijd.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.