Maradona: 'Er is geen reden voor ongerustheid'

Argentinië moet na de 3-1 nederlaag in eigen huis tegen Brazilië vol aan de bak om zich te kwalificeren voor het WK in Zuid-Afrika.

Maradona: 'Er is geen reden voor ongerustheid'

Woensdag wacht een uitduel met Paraguay, dat op de derde plaats staat in de Zuid-Amerikaanse zone. Een plaats boven Argentinië. De ploeg van Diego Maradona won voor het laatst een officieel uitduel in oktober 2007. Mochten Ecuador (tegen Bolivia) en Colombia (tegen Uruguay) woensdag winnen en Argentinië verliezen, dan staat de wereldkampioen van 1978 en 1986 op de zesde plaats.

De eerste vier in de Zuid-Amerikaanse poule plaatsen zich rechtstreeks. De nummer vijf speelt een play-off tegen de nummer vier van de Noord-Amerikaanse zone. Er staan na woensdag nog twee duels op het programma.

'Ik voel geen stress, er is geen reden voor ongerustheid', meldt bondscoach Diego Maradona. 'Het zal niet makkelijk worden tegen Paraguay, maar we zullen zien welke oplossingen we kunnen vinden voor onze problemen. We gaan gewoon proberen drie punten te halen. We hadden eigenlijk Brazilië moeten verslaan, maar dat is niet gebeurd. Er is geen tijd om ons zielig te voelen. We moeten vooruit kijken.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen