Marseille haalt naast Rulli ook De Lange binnen

Reacties

Jeffrey de Lange gaat Go Ahead Eagles verruilen voor Olympique Marseille. De 26-jarige keeper leek eerder op weg naar Blackburn Rovers, tot de Franse topclub op de lijn kwam. Bij Marseille wordt De Lange concurrent van Gerónimo Rulli, die overkomt van Ajax.

Marseille haalt naast Rulli ook De Lange binnen
© Pro Shots

Dinsdag werd bekend dat Ajax en Marseille een akkoord hadden bereikt over de transfer van Rulli. De Argentijn komt voor ongeveer vier miljoen euro over. Eerder hadden de Fransen Timon Wellenreuther in beeld, maar hij bleef bij Feyenoord. Nu komt er met De Lange dus opnieuw een Eredivisie-keeper naar Zuid-Frankrijk.

Volgens Franse media als L'Équipe en RMC Sport tekent De Lange voor drie seizoenen bij Marseille, dat ongeveer twee miljoen euro betaalt aan Go Ahead. De doelman lag in Deventer nog voor twee jaar vast. Go Ahead raakt na Bas Kuipers, Philippe Rommens en Willum Willumsson zo opnieuw een sterkhouder kwijt.

De Lange komt uit de jeugdopleiding van Ajax en maakte in 2018 de overstap naar FC Twente. Sinds 2022 staat hij onder de lat bij Go Ahead Eagles.

Aan het begin van de voorbereiding ging Jeffrey de Lange al in op zijn toekomst:

Bekijk hier al onze video's
Meer Go Ahead Eagles
Meer over Go Ahead Eagles
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.