Materazzi legt uit waarom Mourinho speciaal is

Reacties

Marco Materazzi is een bewonderaar van José Mourinho. De Italiaan was daarom ook heel duidelijk toen de Portugees in 2010 koos voor Real Madrid.

Materazzi legt uit waarom Mourinho speciaal is
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Na het ultieme Champions League-succes met Internazionale - ten koste van het Bayern van Louis van Gaal -  koos Mourinho ervoor om snel Santiago Bernabéu te verlaten in plaats van met de ploeg naar Italië terug te vliegen. Hij was Materazzi daarmee niet te vlug af.

Een warme omhelzing volgde, zo weet de Italiaan twaalf jaar na dato. 'Ik zei hem ook: rot op man! Omdat hij mij opzadelde met Rafa Benítez', vertelde Materazzi tegen Italian Football TV. De Spaanse coach werd geen succes in Milaan, waar hij in december al werd weggestuurd.

Materazzi denkt nog met warme gevoelens terug aan Mourinho. 'Hij was speciaal. Hij wist bijvoorbeeld de namen van onze kinderen en van onze vrouwen. Geen andere trainer heeft dat ooit voor mij gedaan. Voor mij was het geen verrassing toen hij mijn vrouw begroette met "hallo Daniela". Maar voor haar wel.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.