Mazraoui heeft veelbelovende boodschap voor United-fans: 'Dit is pas het begin'

Reacties

Noussair Mazraoui heeft een duidelijke boodschap aan alle supporters van Manchester United. De vleugelverdediger, met een verleden bij Ajax, maakte afgelopen transferwindow de overstap naar de formatie van Erik ten Hag en laat de fans weten dat ze nog veel van hem mogen verwachten.

Mazraoui heeft veelbelovende boodschap voor United-fans: 'Dit is pas het begin'
© Pro Shots

'De supporters kunnen meer van me verwachten, want dit is slechts het begin', vertelt de 26-jarige vleugelverdediger zelfverzekerd. 'Als ik me goed voel, dan ga ik nog beter spelen. Ik heb altijd al in de Premier League willen spelen en om nu voor United te mogen spelen is een droom die voor me uitkomt’, aldus Mazraoui in gesprek met Manchester United TV.

Mazraoui kwam voor circa vijftien mijoen euro over van Bayern München en werd herenigd met zijn oude trainer Erik ten Hag. De twee kennen elkaar uit hun gezamenlijke tijd bij Ajax, waar ook Lisandro Martínez, Matthijs de Ligt, Antony en Andre Onana destijds actief waren. In de eerste Premier League-wedstrijd tegen Fulham stond Mazraoui direct aan de aftrap en wist hij in het Theatre of Dreams te imponeren met zijn veelzijdige kwaliteiten als polyvalente speler, door vaak in te schuiven naar het middenveld.

'Ik heb in het verleden ook vaak op het middenveld gestaan, dus ik voel me er comfortabel. Ik heb linksbuiten gespeeld, maar ook centrale verdediger, dus ik denk dat ik overal heb gestaan op het veld en dat helpt me nu enorm', zo vertelt de veelzijdige Marokkaan die ook vaak doorschoof naar het middenveld in zijn tijd bij de Amsterdammers.

Het was niet makkelijk voor Mazraoui om te beginnen in Manchester, maar de nieuweling werd al snel hartelijk ontvangen door zijn oud-trainer Erik ten Hag. 'Het is moeilijk om zo binnen te komen bij een nieuwe club, omdat er veel verantwoordelijkheden bij komen kijken. Maar hoe ik nu begonnen ben, ben ik trots op mezelf en dat heb ik ook tegen Erik (Ten Hag, red.) gezegd', besluit Mazraoui, die zijn hoge verwachtingen komend seizoen wil waarmaken aan alle supporters van Manchester United.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.