Mbappé geeft Frankrijk na teleurstellende remise toch reden tot optimisme

Reacties

Kylian Mbappé heeft de zorgen omtrent zijn fysieke gesteldheid weggehaald. De aanvaller viel zondagavond in bij Frankrijk tijdens het tegenvallende gelijkspel tegen Canada, maar zorgen of hij het EK gewoon helemaal kan spelen, lijken er niet te zijn.

Mbappé geeft Frankrijk na teleurstellende remise toch reden tot optimisme
© Pro Shots
Frankrijk
Frankrijk
0 - 0
Canada
Canada

De aanvaller van komend seizoen Real Madrid stond namelijk met een grote glimlach de Franse pers te woord ondanks de doelpuntloze remise. 'Het gaat heel goed', lachte de aanvaller, die na ruim een uur binnen het elftal kwam. Ondanks een aantal goede kansen vond ook Mbappé het net niet.

Hoewel hij met lichte rug- en knieproblemen zou kampen, haalde Mbappé die kopzorgen weg voor alle Fransen. Acht dagen voor de start van het EK tegen Oostenrijk gaf de aanvaller aan dat het heel goed met hem ging, alleen dat hij door de tegenvallende wedstrijd tegen Canada wel gemengde gevoelens had. Verder lijkt de voorhoedespeler vrijwel klachtenvrij voor het eindtoernooi.

Bondscoach Didier Deschamps was minder blij na het gelijkspel en kondigde bij TF1 aan dat dit resultaat gebruikt gaat worden tijdens het EK. 'We hadden een aantal goede kansen in het eerste half uur. Daarna hadden we het iets moeilijker. Het ging niet eenvoudig vandaag, maar dit kunnen we gebruiken gezien wat ons te wachten staat op het EK', zei de keuzeheer in een eerste reactie.

Bekijk hier al onze video's
Meer Frankrijk
Meer over Frankrijk
Meer K. Mbappé
Meer over K. Mbappé
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.