Mbappé kan debuut maken op Mallorca, eerste Clásico in eigen huis

Reacties

De competitieorganisator achter La Liga heeft het speelschema voor het komende seizoen bekendgemaakt. Kampioen Real Madrid begint met een uitwedstrijd tegen Real Mallorca, waar Kylian Mbappé dus zijn debuut kan maken. El Clásico wordt in de competitie in speelronde 11 en 35 afgewerkt, met Real Madrid als eerste gastheer.

Mbappé kan debuut maken op Mallorca, eerste Clásico in eigen huis
© Pro Shots

La Liga begint komend seizoen met de eerste speelronde op 17 en 18 augustus. De exacte data worden later in de voorbereiding bekendgemaakt door La Liga. Barcelona begint onder nieuwe trainer Hansi Flick met een uitwedstrijd tegen Valencia, Atlético Madrid speelt eveneens uit tegen Villarreal. Las Palmas, de beoogde nieuwe club van Jasper Cillessen, start thuis tegen Sevilla.

Op de belangrijke derby's in het seizoen heeft La Liga al wel een datum geplakt. Zo worden de Clásico's van dit seizoen op 27 oktober 2024 en 11 mei 2025 afgewerkt. Het laatste duel in Camp Nou vindt plaats vlak voor het slot van het seizoen. De derby's van Madrid tussen de kampioen en Atleti wordt gespeeld op 29 september 2024 en 9 februari 2025.

De eerste speelronde van La Liga 2024/25. Real Oviedo en Espanyol spelen nog tegen elkaar in de finale voor een plek op het hoogste niveau.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.