Mbappé kan Real Madrid meteen naar eerste prijs schieten

Reacties

Kylian Mbappé maakt woensdag zijn officiële debuut in het maagdelijke wit van Real Madrid. De nieuweling begint in de basis in het duel met Atalanta om de UEFA Super Cup. 

Mbappé kan Real Madrid meteen naar eerste prijs schieten
Real Madrid
Real Madrid
2 - 0
Atalanta Bergamo
Atalanta Bergamo

Mbappé zette deze zomer dan eindelijk zijn handtekening bij Real Madrid, dat de Franse ster al jarenlang probeerde te overtuigen. De nieuwe nummer 9 wordt in Warschau meteen in het diepe gegooid. In de Poolse hoofdstad maken Real en Atalanta woensdag uit wie Manchester City opvolgt als winnaar van de UEFA Super Cup.

Na zijn presentatie in Estadio Santiago Bernabéu (voor 80.000 supporters) genoot Mbappé van zijn vakantie. De 25-jarige aanvaller sloot vorige week aan bij de groepstraining van Real, maar is volgens trainer Carlo Ancelotti klaar om te spelen. 'Kylian kan vanaf het begin spelen', beloofde de Italiaanse oefenmeester.

Dat gaat ook gebeuren. Ancelotti kan geen beroep meer doen op Toni Kroos, die is gestopt, en Eduardo Camavinga. De Franse middenvelder is deze week geblesseerd geraakt op de training en moet naar verwachting zes of zeven weken toekijken. 

Met VI Live blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de strijd om de UEFA Super Cup.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.