'Mbappé mag rekening van 55 miljoen euro naar PSG sturen'

Reacties

De juridische afdeling van de Ligue 1 heeft Paris Saint-Germain gesommeerd om 55 miljoen euro over te maken naar Kylian Mbappé. Dat is een flinke streep door de rekening van PSG.

'Mbappé mag rekening van 55 miljoen euro naar PSG sturen'
© Pro Shots

Mbappé en PSG raakten de laatste maanden verwikkeld in een financieel conflict. De aanvaller claimde nog recht te hebben op zijn salaris van de maanden april, mei en juni plus een loyaliteitsbonus. Omdat PSG een andere voorstelling van zaken had, moest de juridische afdeling van de Ligue 1 een oordeel vellen.

Volgens Franse media heeft de commissie Mbappé donderdag in het gelijk gesteld. Dat betekent dat PSG binnen acht dagen de achterstallige betalingen moet overmaken aan Mbappé. Bij elkaar opgeteld komt dat neer op een bedrag van 55 miljoen euro. Het is nog niet bekend of PSG beroep mag (en gaat) aantekenen.

Dé gids voor het seizoen 2024/25

Alle transfers en vernieuwde selecties overzichtelijk bij elkaar op papier? Bestel dan hier de Seizoengids, die dit jaar verschijnt ná het sluiten van de transfermarkt. Op die manier is de Seizoengids van 2024/25 actueler en relevanter dan ooit.

Abonnees van het weekblad ontvangen de Seizoengids gratis op de mat. VI PRO-abonnees bestellen zonder verzendkosten.

Nog geen VI PRO-abonnee? Sluit dan nu een abonnement af en krijg de Seizoengids 2024/25 cadeau.
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.