Mbappé scoorde 40 keer in de Champions League, staat hij vanavond wéér op?

ADVERTORIAL – Woensdagavond staat de return van hét tweeluik van de achtste finales van de Champions League op de rol: Bayern München verdedigt een 1-0 voorsprong in de eigen Allianz Arena tegen Paris Saint-Germain. Blik vooruit en speel mee bij Unibet!

Mbappé scoorde 40 keer in de Champions League, staat hij vanavond wéér op?
© Pro Shots
Bayern München
Bayern München
2 - 0
PSG
PSG

Drie weken geleden stonden Bayern München en Paris Saint-Germain al tegenover elkaar in het Parc des Princes, wat in een minieme overwinning van de uitploeg resulteerde. De Duitsers dicteerden het spel in het eerste uur, maar door één omzetting van Christophe Galtier werd de Bayern-defensie in het resterende half uur toch aan het wankelen gebracht: Kylian Mbappé kwam binnen de lijnen.

Mbappé begon het duel noodgedwongen op de bank wegens een blessure, maar bleek uiteindelijk toch minuten te kunnen maken. Dat was een flinke opsteker voor PSG, aangezien het er eerder op leek dat de snelle Fransman het duel in zijn volledigheid voorbij moest laten gaan. De dreiging in de diepte die Mbappé met zich meebrengt, was exact hetgeen wat de Parijzenaren misten. De aanvaller kwam in het laatste halfuur tegen Bayern zelfs twee keer tot scoren, maar in beide gevallen was er sprake van buitenspel en werd de treffer afgekeurd.

Voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder is er een speciale welkomstactie beschikbaar bij Unibet. Daarbij komen Free Bets ter waarde van in totaal 40 euro beschikbaar nadat een eerste weddenschap van minstens 10 euro is geplaatst. Speel hier mee!

Na afloop noemde Galtier het een verloren slag, maar benadrukte hij dat de strijd nog niet was verloren. De Franse oefenmeester was allang blij dat hij met Mbappé zijn sterspeler terug had. In de drie competitiewedstrijden die daarna volgden bleek waarom: de ster wist tegen zowel Lille, Olympique Marseille als Nantes tot scoren te komen, in totaal liefst vijf keer. Naar de statistieken van Mbappé hoef je trouwens sowieso niet te kijken om te weten dat hij kan opstaan op momenten dat PSG hem nodig heeft. De nog altijd pas 24-jarige Fransman scoorde al 40 keer in 62 Champions League-wedstrijden.

Unibet speelt met een verhoogde odd in op het mogelijke aanvalsgevaar waar Mbappé zijn elftal van kan voorzien. De bookmaker heeft een odd van 2.45 staan voor één doelpunt van de aanvaller. Denk je dat Mbappé er zelfs twee kan maken tegen De Ligt en consorten? Dan kan je de odd van 7.50 spelen die daaraan is gekoppeld.

Het affiche heeft alles in zich om een spektakelstuk te worden. Aan het gedisciplineerde Bayern de taak om het slot op de deur te houden, terwijl PSG een koevoet tevoorschijn zal moeten halen om het slot op die deur open te breken. Mocht die koevoet worden gevonden, dan zal hij ongetwijfeld in handen komen van Mbappé of Lionel Messi. Neymar – de derde musketier van het aanvallende sterrentrio – mist de wedstrijd wegens een blessure. Denk jij dat de Fransen hun Champions League-campagne voort gaan zetten? Dan krijg je daar 4.50 voor terug. Denk je dat Bayern gewoon weer in de reguliere speeltijd wint? Daar staat een odd van 1.79 voor.

Speel mee bij Unibet en probeer zelf te winnen op de Europese avond. Ben jij nog geen Unibet-speler? Voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder is er een speciale welkomstactie. Daarbij komen Free Bets ter waarde van in totaal 40 euro beschikbaar nadat een eerste weddenschap van minstens 10 euro is geplaatst.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's